De grootste gids naar chiptuningBijkomstigheid betreffende de chiptuning is dat jouw auto zuiniger rijdt doordat de motor niet zo toeren hoeft te maken en er nauwelijks brandstof verloren gaat.

Als technologieleider op dit gebied aangaande performance upgrades ‘made in Germany’ bezit DTE ons bijzonder know-how pakket te bieden. Vanuit hoge veiligheidsstandaards kan zijn DTE normbepalend vanwege een gehele industrie.

De organisatie is TÜV ISO:9001 gecertificeerd en op verzoek afleveren we al die tuningen betreffende TÜV certificering. De CO2 en verbruiksmeting in ons ECE-cyclus blijven bij ons ook miniem direct.

Als je onverhoopt niet content mocht zijn over een chiptuning, mag jouw iedere keer aanraking opnemen met de ZIPtuning klantenservice.

Beschaafde en gespecialiseerde uitlaatsystemen op maat zijn leverbaar vanwege welhaast iedere BMW. Wij leveren en assembleren ze graag voor jouw. Ook een tuning vanwege racedoeleinden, ons custom tuning of vanwege een filmmontage met een performance intercooler of inlaatsysteem kan zijn ZIP jou helpende hand.

Bij andere een ombouw aangaande 118d naar 120d ofwel aangaande 116i naar 118i. De persoonlijk M3 betreffende een E36 generatie is aangewend om circuitafstellingen op te ontwerpen. Deze auto is namelijk buitengewoon populair onder drifters en circuit rijders.

Wanneer u uw Mercedes laat chippen betekent dit verder ook niet het deze niet meer voldoet aan een leefmilieu eisen, in theorie wordt deze ook zuiniger. Tegelijk gaat het genoeg vermogen na een auto gechipt is niet ten koste van de levensduur met uw Mercedes.

bij VAG kun je waarachtig chiptuning laten doen voor een dealer betreffende behoud met garantie ( twee jaar ), en wat na die twee jaar ? Ik vind het een diesels momenteel alang heel koppel beschikken over en nog eens ons verhoging lijkt me betreffende dit prima te veel, ma je ben dan nauwelijks deskundige he Trouwens, een Golf V 170pk is bonussen het dezelfde motorfiets als een 140pk ma vervolgens eenvoudig gechiptuned ?

Mobile Chiptuning Nederland bezit een omvangrijk netwerk over garage bedrijven (automotive/agri) via een Benelux. Meer vervolgens 30 dealers beschikken over de mogelijkheid zelf een software te programmeren.

In de shop bezit u een keuze: U dan ook kunt uw op mat geproduceerde chiptuning aanschaffen via vooruitbetaling, PayPal, contante betaling ofwel kredietkaart. De websites-verzending over de tuning box is geleverd in niet zo vervolgens 5 werkdagen en kan zijn iedere keer voor niets in Duitsland en Oostenrijk.

Al die motoren Meer bonussen zijn nu betreffende een geavanceerde inspuittechniek voorzien. Voor dieselmotoren is een laatste jaren verdere behandeling geschapen betreffende common rail techniek betreffende pïezo injectoren en voor benzinemotoren merken we aldoor meer een regelrecht inspuiting.

Met diagnose apparatuur kalibreren wij een gevraagde en geleverde waarden met een turbo en het inspuitsysteem. Terwijl een ingenieurs een software verbeteren, behouden we op een testbank de injectie, inspuithoeveelheid, brandstofmengsel, turbodruk en in- en uitlaattemperatuur nauwkeurig in een gaten.

Gedurende een chiptuning BMW geraken een parameters betreffende een BMW motormanagementsoftware lekkerder ingesteld. Dankzij die meer perfecte afstemming, betreffende de veiligheidsmarges in acht genomen, levert BMW bonussen chiptuning;

Kijk tevens eens tot de rijervaringen over de klanten die hun Mercedes hebben laten tunen, en raak overtuigd van de spectaculaire resultaten die het chiptunen met uw Mercedes A (W176 – 2015 – 2018) mag bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *